Виртуалните класни Microsoft Teams за часовете по Информационни технологии с инж. Христо Терзиев са активирани. Всеки клас е разделен на групи в отделни виртуални стаи – тоест има по две виртуални стаи на клас.

Необходимо е само да се добавите!

Акаунтите на всички ученици са в класните ръководители. Вземете акаунта си от вашия класен ръководител.

 

Teams работи навсякъде с устройства с Windows, Mac, iOS и Android.

За да изтеглите Teams за компютър или като мобилно приложение влезте ОТ ТУК

 

ВАЖНО!

Поради това, че трябва все още да се запълнят класните стаи на Microsoft Teams, както и при тяхно евентуално прекъсване, натоварвания, профилактика и т.н.

ОСНОВНАТА ВРЪЗКА с мен е в сайта "В час с инж. Христо Терзиев" и наличния там лайв чат при занятие (необходимо е да влезете с вашия акаунт в сайта, за осигуряване на пълна функционалност до различни приложения, инструменти и ресурси).

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ВРЪЗКА С ИНЖ. ХРИСТО ТЕРЗИЕВ

  • Всеки клас има във Фейсбук група за комуникация с инж. Христо Терзиев. Вижте вашата от тук => Всички варианти за връзка дистанционно с инж. Христо Терзиев
  • Ако имате въпроси, задавайте ги в SHKOLO.BG
  • E-mail за кореспонденция: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Използвайте като резервен вариант и виртуалните класни стая на Moodle, които създадохме в час, когато се запознахме със „Среди и средства за споделена съвместна работа“