Виртуалните класни Microsoft Teams за часовете по Информационни технологии с инж. Христо Терзиев са активирани. Всеки клас е разделен на групи в отделни виртуални стаи – тоест има по две виртуални стаи на клас.

Необходимо е само да се добавите!

Акаунтите на всички ученици са в класните ръководители. Вземете акаунта си от вашия класен ръководител.

 

Teams работи навсякъде с устройства с Windows, Mac, iOS и Android.

За да изтеглите Teams за компютър или като мобилно приложение влезте ОТ ТУК

 

ВАЖНО!

Поради това, че трябва все още да се запълнят класните стаи на Microsoft Teams, както и при тяхно евентуално прекъсване, натоварвания, профилактика и т.н.

ОСНОВНАТА ВРЪЗКА с мен е в сайта "В час с инж. Христо Терзиев" и наличния там лайв чат при занятие (необходимо е да влезете с вашия акаунт в сайта, за осигуряване на пълна функционалност до различни приложения, инструменти и ресурси).

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ВРЪЗКА С ИНЖ. ХРИСТО ТЕРЗИЕВ

  • Всеки клас има във Фейсбук група за комуникация с инж. Христо Терзиев. Вижте вашата от тук => Всички варианти за връзка дистанционно с инж. Христо Терзиев
  • Ако имате въпроси, задавайте ги в SHKOLO.BG
  • E-mail за кореспонденция: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Използвайте като резервен вариант и виртуалните класни стая на Moodle, които създадохме в час, когато се запознахме със „Среди и средства за споделена съвместна работа“

ЗАЩО TEAMS?

Microsoft Teams е официалното решение на МОН за обучение от разстояние по време на обявеното извънредно положение в страната. Тя е интегрирана от МОН към потребителите в edu.mon.bg, като ученическите акаунти са свързани с учителските автоматично, а данните се съхраняват на сървърите на министерството.

Инж. Христо Терзиев също организира дистанционно обучение по Информационни технологии чрез приложението Microsoft Teams. То е част от училищната виртуална образователна платформа „Виртуален свят за творчество и знание“, която е базирано на Microsoft Office 365.

Всеки от учениците и от учителите има акаунт в нея. Голяма част от тях вече го ползват.

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ И ВИЕ

Влезте през този линк: https://www.office.com/login като използвате предоставеното име и парола за достъп. Акаунтите на всички ученици са в класните ръководители.

КАК ФУНКЦИОНИРА

Предлагам ви да се запознаете на този адрес как функционира приложението MS Teams, което предоставя възможност за сформиране на виртуална класни стаи за отделните предмети: https://edubg2020.wixsite.com/edubg/ms-teams 

ИЗТЕГЛЕТЕ TEAMS

Teams работи навсякъде с устройства с Windows, Mac, iOS и Android. За да изтеглите Teams за компютър или като мобилно приложение влезте ОТ ТУК

ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

Налице е първият образователен чатбот. За сега Скили отговаря само на въпроси, свързани с използване на Teams за дистанционно обучение. Вече може на него да задавате вашите въпроси!

 

Microsoft Teams осигурява съвременна и модерна виртуална класна стая

ИМАТЕ ВЪПРОСИ ЗА TEAMSПървият образователен чатбот отговаря на въпроси свързани с Teams.

Налице е първият образователен чатбот. За сега Скили отговаря само на въпроси, свързани с използване на Teams за дистанционно обучение. Вече може на него да задавате вашите въпроси!

 

Ръководството е разработено да подпомогне учителите при провеждане на електронно онлайн обучение чрез платформата Teams и свързаните с нея Office 365 и облачни услуги на Microsoft.

Автори: проф. д.н. Божидар Божинов и д-р Камелия Божинова

Авторите РАЗРЕШАВАТ на всички заинтересовани страни да ползват настоящето ръководство единствено за некомерсиални цели!

Подкатегории