ЗАЩО TEAMS?

Microsoft Teams е официалното решение на МОН за обучение от разстояние по време на обявеното извънредно положение в страната. Тя е интегрирана от МОН към потребителите в edu.mon.bg, като ученическите акаунти са свързани с учителските автоматично, а данните се съхраняват на сървърите на министерството.

Инж. Христо Терзиев също организира дистанционно обучение по Информационни технологии чрез приложението Microsoft Teams. То е част от училищната виртуална образователна платформа „Виртуален свят за творчество и знание“, която е базирано на Microsoft Office 365.

Всеки от учениците и от учителите има акаунт в нея. Голяма част от тях вече го ползват.

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ И ВИЕ

Влезте през този линк: https://www.office.com/login като използвате предоставеното име и парола за достъп. Акаунтите на всички ученици са в класните ръководители.

КАК ФУНКЦИОНИРА

Предлагам ви да се запознаете на този адрес как функционира приложението MS Teams, което предоставя възможност за сформиране на виртуална класни стаи за отделните предмети: https://edubg2020.wixsite.com/edubg/ms-teams 

ИЗТЕГЛЕТЕ TEAMS

Teams работи навсякъде с устройства с Windows, Mac, iOS и Android. За да изтеглите Teams за компютър или като мобилно приложение влезте ОТ ТУК

ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

Налице е първият образователен чатбот. За сега Скили отговаря само на въпроси, свързани с използване на Teams за дистанционно обучение. Вече може на него да задавате вашите въпроси!