Уникално НАГРАЖДАВАНЕ впечатли новото попълнение от ученици в кръжока по „ДИНАМИЧЕН УЕБДИЗАЙН“ с ръководител д-р инж. Христо Терзиев

Тази година за пореден пети път започна дейността си клуб „ДИНАМИЧЕН УЕБДИЗАЙН“ с ръководител д-р инж. Христо Терзиев. Този път бе едно различно начало. Предвид извънредното положение, миналогодишните награди бяха предвидени за началото на новата учебна година.

С уникално награждаване бе отбелязана първата среща на клуб „Динамичен уебдизайн“. Пред новото попълнение от ученици бяха раздадени атрактивните награди на най-добрите уебдизайнери в една непринудена, приятелска обстановка, която завладя и остана в сърцето на новопостъпилите.

Всяка година учениците се включват в Конкурс за „Най-добър УЕБ САЙТ“ с идеята да представят високото нивото на своята уеб разработката в онлайн присъствието в България. Това е една чудесна възможност за тях да покажат дигиталния си проект и да вдигнат летвата.

Учениците на д-р инж. Христо Терзиев са добри специалисти по уеб разработка, дизайн и програмиране, които повярваха в своите възможности и станаха вече победители. Затова най-добрите уебдизайнери получиха отличия за своите умения.

На ПЪРВО място е Алкин Нергин Вежди -10 клас,

На ВТОРО място – Кристиян Даниелов Иванов - 9 клас,

На ТРЕТО място – Станко Динев Мечков - 10 клас,

Заслужени награди получиха и: Мартина Пламенова Пеева - 10 клас,

Онур Бюлент Шеит - 9 клас,

Мартин Тихомиров Тотев - 9 клас,

Фатменур Бейтиева Ердинчева - 9 клас.

Ветераните от школата по WEB-дизайн на д-р инж. Христо Терзиев бяха доволни от придобитите знания, а останалите в захлас им се възхищаваха.

Pin It