Скъпи ученици, добре дошли!

Нека тази година в ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ - Разград бъде за вас ползотворна, изпълнена с много незабравими и вълнуващи мигове, като днешните предизвикателства да са по-скоро възможности да развиваме образованието си на по-съвременно ниво!

Бъдете горди, че сте част от една гимназия с богата история и традиции и с динамично настояще! Бъдете здрави! Ценете знанието! Успех!

Раздел „В час с доктор инж. Христо Терзиев“ на този сайт е предназначен за публикуване на уроци, задачи за упражнение и тестове по Информатика и Информационни технологии за 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 и 12 клас. 

доктор инж. Христо Терзиев

Изберете клас и продължете към ресурсите

.. =>>    5 клас

.. =>>    6 клас

.. =>>    7 клас

.. =>>    8 клас

.. =>>    9 клас

.. =>>   10 клас

.. =>>   11 клас

.. =>>   12 клас

Иновативно обучение с доктор инж. Христо Терзиев

Когато влизате във вашия акаунт „В час с доктор инж. Христо Терзиев“, имате пълен достъп до отворени образователни ресурси и обучителни материали, които ще се използват в процеса на обучение по Информационни технологии.

Д-р инж. Христо Терзиев е ПОБЕДИТЕЛ в НАЦИОНАЛНА надпревара с уеб сайта си, съчетаващ платформа за Обучение в Електронна Среда

През 2021 година българският еврокомисар Мария Габриeл връчи ПЪРВА награда на д-р инж. Христо Терзиев в Националната класация за „Дигитални учителски блог решения“ Digital-Teach Blogs BG в категория „Модерна педагогика и дигитализация“.

Д-р инж. Христо Терзиев е ПЪРВИ в класирането и безспорен ФАВОРИТ в НАЦИОНАЛНАТА надпревара за най-добър дигитален учителски блог със Сертификат за принос в реализирането на Европейската рамка за дигитални компетенции на учителите в България.

Българският еврокомисар Мария Габриeл поздрави д-р инж. Христо Терзиев за неговото професионално разработено иновативно блог решение, като знак за висок професионализъм, творчески усет и прозорливост.

 

Моменти от откриването на учебната година 

Първият учебен ден в ППМГ "Академик Никола Обрешков"
Снимки: Георги Симеонов, Никол Ганева