Със заслужени грамоти в конкурса „Най-добър уебсайт” завърши кръжока по уебдизайн в Природо-математическата гимназия „Акад. Н. Обрешков” гр. Разград – публикува Единния информационен портал „Структурните фондове на ЕС“. Още>

Под ръководството на инж. Христо Терзиев участвалите млади уебдизайнери създадоха реални интернет сайтове, отличаващи се с креативни идеи и индивидуалност в детайлите.

Всяко дизайнерско уебсайт решение е първото нещо, което се забелязва от посетителите и влияе сериозно на тяхното отношение към сайта като цяло. За спечелване на голяма аудитория,  ефективността и интуитивното боравене с полезно съдържание в уеб страниците са също много важни.

В продължение на седмица потребители ‒ ученици от 8-ми до 12-ти клас от ППМГ, тестваха доколко оригинален и успешен е всеки сайт, поставяйки му оценка по скàла от 1 до 10 точки за всеки проект.

На първо място бе класирана Кристияна от 8а клас, следвана от Мустафа от 8б, а трето място зае Денис също от 8а клас. Поощрителни грамоти получиха Лили и Борислав от 8а клас.

Директорът на учебното заведение Мануел Василев връчи грамотите на отличèните в конкурса и пожела на всички бъдещи успехи, използвайки придобитите знания и умения.

Pin It