За поредна година инж. Христо Терзиев е с награда от престижния Международен конкурс „Заедно в XXI век“

И тази година ученици от ППМГ „Академик Никола Обрешков“ за пореден път спечелиха награди от Международната изява. В Раздел „Медийни презентации“ ПООЩРИТЕЛНИ НАГРАДИ за своите мултимедийни проекти заслужиха трима от тях.

Сред отличените педагози – научни ръководители на наградените участници в конкурса Международният конкурс " Заедно в XXI век" е инж. Христо Терзиев.

Организаторите на международната надпревара благодарят на учениците, техните учители и родители, които въпреки епидемичната обстановка помогнаха на децата за подготовката и дистанционното им участие.

Международният конкурс „Заедно в XXI век“ е включен в Националния календар на МОН за изяви по интереси на децата и учениците.

Организатори на конкурса са Фондация „Устойчиво развитие за България” и Организационен комитет с участието на:

Синдиката на българските учители, Съюза на българските писатели, Съюза на българските журналисти, Националния дворец на децата, Сдружение „Български антифашистки съюз“, Федерацията за приятелство с народите на Русия и ОНД, Сдружение на приятелите на Русия „Ал. Невски”, Национално Движение Русофили, Представителството на Россътрудничество в България - Руския културно-информационен център, Союз друзей Болгарии – Москва, под патронажа на Посолството на Руската Федерация в Република България и с подкрепата на Министерството на образованието и науката.