Професионално развитие

Аз съм високо-мотивиран учител, който е отворен към новите методи на преподаване и съвременните технологии. Въпреки множеството обучения, курсове и семинари, които съм посетил, знам че имам нужда непрекъснато да се усъвършенствам., затова приветствам идеята за учене през целия живот, като се включвам в различни квалификации, обучения и семинари.

м.III.2020 год. – Участие в Уебинар " Създаване на електронно учебно съдържание с Microsoft Sway" на Teacher.bg – мрежа на учителите новатори.

Инж. Христо Терзиев продължава да обогатява своите знания с включването си в Уебинар " Създаване на електронно учебно съдържание с Microsoft Sway" на Teacher.bg – мрежа на учителите новатори.

Какво представлява Sway?

Sway е ново приложение от Microsoft Office, което улеснява създаването и споделянето на интерактивни отчети, лични истории, презентации и други.

С Microsoft Sway лесно се добавя и вгражда съдържание и готовото творение бързо се споделя с други хора.

Използването на Sway е безплатно, ако имате акаунт в Microsoft (Hotmail, Live или Outlook.com).

Със Sway повече не сте ограничени до избирането на предварително проектиран шаблон, с който вашите презентации изглеждат като тези на всеки друг, и не е необходимо да имате някакви умения в проектирането, за да трансформирате и покажете информация по модерен, интерактивен и привличащ вниманието начин.

Със Sway няма нужда да прекарвате много време във форматиране. Неговото вградено ядро за проектиране се грижи творението ви да изглежда по най-добрия начин. Ако първоначалният дизайн не отговаря твърде на вашия вкус или настроение, можете лесно да приложите друг – или напълно да персонализирате оформлението както искате.